טלפון:  050-4465011 דוא"ל:  Galia@TimeCafe.co.il
התקשרו אלינושלחו הודעההמלצות

מגשי כיבוד לאירוע עסקי

5 רעיונות לכיבוד עבור אירועי עסקי


מתכננים אירוע עסקי חשוב או ישיבה עם משתתפים מרובים? פנקו אותם במגשי אירוח הכוללים מטעמים שקל להניח על הצלחת ולאכול במהירות. אינכם צריכים להשקיע הון עתק בקייטרינג איכותי כאשר אתם שמים על השולחן את מגשי האירוח ויוצרים כיבוד מרשים לאירועים בדמות בופה צבעוני בעל ניחוח נפלא. אספנו עבורכם 5 סוגים של מגשי אירוח פופולריים במיוחד להם אף אחד לא יוכל לסרב.


מגשי כריכים מפנקים


שכחו מהסנדוויצ'ים המוכרים שהעובדים מביאים איתם בשקית לעבודה. מגשי כריכים מושקעים המכילים את כל הטוב שיש להציע מעולם הירקות, הגבינות או הנקניקים כל זאת מוגש בתוך לחמים איכותיים כמו ג'בטות, לחם מחיטה מלאה או לחמניות טריות המדיפות ניחוח נפלא. מגשי הסנדוויצ'ים יכולים להיות מגוונים על מנת שיתאימו לטעם האישי של כל אחד מהאורחים כולל שילובים מיוחדים לטבעוניים או לצמחונים, לאלרגיים לחלב או לחובבי בשרים.


מגשי טורטיות


מגשי טורטיות הם הטרנד הנוכחי בעולם הגסטרונומי ובכיבוד לאירועים. הטורטייה מאפשרת למלא את השולחן במגוון רחב של טעמים מבלי להציע לאורחים כמות נכבדה של פחמימות. הטורטייה הקלילה להפליא מאפשרת אחיזה נוחה של הכריך ובחיתוך סושי מיוחד יוצרת קשת רחבה של צבעים על שולחן האירוח. בדומה לסנדוויצ'ים גם את הטורטיות אפשר להכין בגרסאות צמחוניות או טבעוניות המותאמות לאניני הטעם בעלי הדרישות הקולינריות היחודיות.


מגשי מיני טארטלטס


מיני טארטלס למי שלא מכיר הם מאפה המגיע אלינו מהמטבח הצרפתי האיכותי ועשויים מכוס מבצק אפוי בתוכו תמצאו גבינות איכותיות, ירקות כמו פלפלים או חצילים, עגבניות שירי או מוצרלה ואפילו שילובים המזכירים גרסה מוקטנת של פיצה עם גבינות, זיתים ושלל תבלינים. מיני טארטלס אינם מחייבים את האורחים שלכם להשתמש בסכין ובמזלג וניתן לאסוף את המטעמים ולאכול אותם בביס או שניים.


מגשי פינצ'וס


מגשי פינצ'וס מגיעים אלינו מהמטבח הבאסקי הספרדי ומכילים שלל בגטים חתוכים עם כל הטוב שראיתם בגרסאות הסנדוויצ'ים והטורטיות. הפינצ'ו, המוגש בדרך כלל במסעדות ובפאבים בספרד עשה עליה ומאפשר לנו בביס אחד בלבד ליהנות משלל טעמים כמו אבוקדו ועגבניות לצד גבינות שונות. המאפיין העיקרי של הפינצ'וס הוא הטריות – הכריכים מוגשים קרירים במיוחד עם תוספות שזה עתה נחתכו. ריחם של הירקות כאילו זה עתה נקטפו והשילוב עם הבגט הופכים את חגיגת הטעמים הזו למושלמת כפליים.


מגשי קישים


הקיש שאנו זוכרים כמעין גרסה קשיחה יותר של פשטידה המסתתרת בתוך כוסות מבצק הוא אחד מהמרכיבים שהיו חלק משולחנות הבופה בחתונות של שנות השבעים והשמונים. כיום אנו רואים את הקישים עושים קאמבק גדול וחוזרים אלינו עם מגוון רחב יותר של ירקות כמו פלפלים, בטטה, תפוחי אדמה, פטריות ועוד אינספור חגיגות טבעיות מבושלות היטב המחכות לאורחים על הצלחת.


לסיכום, כיבוד לאירועים ומגשים איכותיים המשלבים מנות חמות וקרות הופכים כל ישיבה או אירוע עסקי לאטרקטיבי שבעתיים, אז נסו לגלות מהן המנות האהובות ביותר עליכם ועל האורחים שלכם וצרו את שולחן הבופה המגוון והמושך ביותר.


מאמרים